Георги Марковза Епицентър. бг 1. Годината е 1990-а, 7 юни. 1

...
Георги Марковза Епицентър. бг 1. Годината е 1990-а, 7 юни. 1
Коментари Харесай

Георги Марков: България пред трета коалиция „Жертви-Палачи“ в името на... България

Георги Марков

за Епицентър. бг

 

1. Годината е 1990-а, 7 юни. 1 милион симпатизанти на Съюз на демократичните сили са против Българска социалистическа партия на величествен протест на " Орлов мост ". На 10 юни Съюз на демократичните сили губи изборите. Синя София се радикализира и не искаше да ги признае. Американците ни натиснаха и кандисахме.
Ако някой от водачите на Съюз на демократичните сили бе споделил на митинга на " Орлов мост ", че шест месеца по-късно ще се коалираме с комунистите щяха да ни обесят на Орлите.
Но случката се случи.

Декември 1990 година. СДС подаде ръка на Българска социалистическа партия в името на България по Лукановата зима. Хората умираха по опашките, нямаше даже памук, аспирин и обезболяващи медикаменти, бензин за колите за спешна помощ.
Миналите през комунистическите лагери Петър Дертлиев, Стефан Савов, Милан Денчев се подписаха дружно с водачите на комунистическата партия.

Жертвите се коалираха с палачите и се роди кабинетът " Попов ".

Ползите!? 

Цените се либерализираха, стартира минерарна промяна, България изкара зимата на 1990 година

Щетите!

Масово седесарите бяха гневни. Искаха да не влизаме в коалиция и оставим алените да си изпият чашата до дъно. Очертаваха се тежки вреди за Съюз на демократичните сили. През април 1991 година 39 сини депутати напуснахме Велико народно събрание, а по моя концепция през юли част от нас започнахме гладна стачка.

Съюз на демократичните сили се разцепи, само че 39-те взеха първата победа над Българска социалистическа партия на 13 октомври 1991.Изорите ни върнаха гласоподавателите - 2 милиона.


2. Годината е 2005. След цялостен мандат като министър председател царят Сакскобургготски съобщи обществено, че няма да се коалира с, Българска социалистическа партия. Но след изборите, извоювани от Българска социалистическа партия, подаде ръка на социалистите и с Движение за права и свободи направиха тройна коалиция в името на България.

 

Жертвата!  

Царят се коалира с партията, умъртвила чичо му, изгонила го невръстен от страната и конфискувала парцелите му.

Ползите!

Кабинетът " Станишев " изкара цялостен мандат и вкара България в Европейски Съюз.

 

Вредите!

Множеството от гласоподавателите на царя, посрещнали го с небивала еуфория на 25 май 1996 година,  останаха разочаровани от съглашателството с Българска социалистическа партия.

Така от 2 милиона през 2001година Царската партия Национална движение „Симеон Втори" слезе на 00  гласоподаватели.

3. Годината е 2023. Победителят на изборите Борисов не получава поддръжка за образуване на парламентарно болшинство от партията на Сорос, ПП-ДБ.

Хвърля кърпата и връща мандата, подкрепяйки втория мандат на Соросоидите за тяхно държавно управление. В името на България, бюджет, Европа, Шенген и прочие

 

Жертвата!

Борисов подава ръка на палачите Кирчо и Рашков, арестували го нелегално, съгласно решение на съда. И още веднъж, както при Съюз на демократичните сили и Царя, вотът на гласоподавателите е сменен поради потребностите на страната.


Ползите!

Какви ще са изгодите за България и вредите на ГЕРБ, остава да забележим. Освен в случай че ПП-ДБ изчислят своите вреди и също върнат мандата.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР